Advocaat arbeidsrecht

Het arbeidsrecht regelt de relatie tussen een werkgever en een werknemer, vanaf het moment dat een arbeidsrelatie wordt aangegaan tot het moment waarop een arbeidsrelatie wordt beëindigd. Gedurende een arbeidsrelatie kunnen er zich allerlei veranderingen voor doen, waardoor een arbeidsrelatie continu in beweging is. Deze veranderingen kunnen worden veroorzaakt door wijzigingen in de wet- en regelgeving, maar ook doordat de arbeidsrelatie zich ontwikkelt. Het is van belang dat er op een goede en juiste wijze met die wijzigingen en ontwikkelingen wordt omgegaan.

Specialist in arbeidsrelaties

Van der Molen advocatuur heeft zich als advocaat arbeidsrecht gespecialiseerd in arbeidsrelaties en alle veranderingen die zich daarin kunnen voor doen. Dit maakt dat wij u op een deskundige en praktische wijze kunnen helpen bij de ontwikkelingen die zich in een arbeidsrelatie voor kunnen doen.

Hierbij kan gedacht worden aan:

  • Het beoordelen en opstellen van een arbeidsovereenkomst
  • Het begeleiden van een disfunctionerings- en verbetertraject
  • Het beëindigen van een arbeidsrelatie
  • Het begeleiden van een collectief ontslag of een reorganisatie
  • Het ondersteunen en adviseren over een ziekte- of een arbeidsongeschiktheidstraject
  • Vraagstukken met betrekking tot medezeggenschap of de ondernemingsraad
  • Beëindigingsovereenkomsten
  • Concurrentiebeding / relatiebeding
  • Loonvorderingen

Indien er zich een probleem in de arbeidsrelatie voordoet is het vaak van belang dat daar snel en tijdig op wordt gereageerd. Het is daarom aan te raden om op tijd juridisch advies in te winnen bij een advocaat arbeidsrecht om er zo voor te zorgen dat uw belangen goed worden gewaarborgd. Van der Molen advocatuur helpt u daar graag bij,
Om tot een goede waarborging van uw belangen te komen, vindt Van der Molen advocatuur een goed persoonlijk contact van groot belang. Het verkrijgen van een goed beeld van de feitelijke situatie en uw persoonlijk belangen is immers van groot belang bij het vinden van een passende oplossing die het beste bij u past.

Advocaat - Marieke van der Molen

Vraag uw arbeidsrecht advocaat

Ik ben Marieke van der Molen, advocaat arbeidsrecht, ik bied u graag de ondersteuning die u nodig heeft. Stel uw vraag via het formulier of:
Bel: 073 699 0050
E-mail: info@vandermolenadvocatuur.nl

Stel uw vraag

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.