Advocaat Arbeidsrecht Oss

Als advocaat arbeidsrecht richt ik mij op werkgevers en werknemers in de regio Oss. Ik adviseer en ondersteun mijn opdrachtgevers in de regio Oss bij alle voorkomende vragen die zich kunnen voordoen op het gebied van het arbeidsrecht. Ik verricht mijn werkzaamheden vanuit Vinkel, van daaruit richt ik mij op de regio Oss.

Arbeidsrecht is meer dan alleen ontslag

Het arbeidsrecht omvat meer dan alleen het beëindigen van een arbeidsovereenkomst. Tussen het moment dat een werknemer in dienst treedt bij een werkgever en het moment dat een werkgever uit dienst treedt, kunnen er zich allerlei situaties voordoen. De meeste daarvan waren vooraf niet te voorzien. Zo kan een werknemer arbeidsongeschikt worden, kan er ontevredenheid ontstaan over het functioneren of kan de geldende wetgeving veranderen, waardoor gemaakte afspraken aangepast dienen te worden.

Op al deze wijzigingen en onvoorziene omstandigheden zal ingespeeld dienen te worden. Een zorgvuldige aanpak is daarbij noodzakelijk, maar ook gewenst omdat het altijd over en om mensen gaat.

Passie voor arbeidsrecht

De relatie tussen een werkgever en een werknemer hebben namelijk mijn passie. De diversiteit aan onderwerpen en het feit dat het altijd om mensen gaat, maken dat ik dit werk met veel plezier doe. Om tot een goede oplossing te komen voor de problemen die zijn ontstaan, vind ik een goed persoonlijk contact erg belangrijk. Een goed begrip van de situatie en de argumenten is immers essentieel om tot het gewenste resultaat te komen.

Arbeidsrecht voor iedereen

Als advocaat arbeidsrecht Oss sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. Doordat ik zowel werkgevers als werknemers bijsta, kan ik mij goed inleven in de belangen van beide partijen. Zo ben ik in staat om snel tot een goede oplossing te komen.

Laagdrempelig advies

Om de drempel voor het vragen van advies zo laag mogelijk te maken, bied ik de mogelijkheid aan van een geheel vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek bespreek ik de details van de zaak en maak een inschatting van uw juridische positie en eventuele mogelijke vervolgstappen.

Aan werkgevers bied ik daarnaast de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Op die manier hebben werkgevers de mogelijkheid om tegen geringe kosten onbeperkt advies te vragen over alle praktische personeelsaangelegenheden.

Vragen over de arbeidsrelatie

Mocht u dus vragen hebben over uw arbeidsrelatie? Vraagt u zich af of wat uw positie is of hebt u behoefte aan advies, neem dan gerust contact met mij op. U kunt mij bellen op 073 699 0050 of een email sturen naar info@vandermolenadvocatuur.nl

Als advocaat arbeidsrecht Oss richt ik mij op de regio van Oss,  Den Bosch. Nijmegen, Eindhoven en Tilburg.

Advocaat arbeidsrecht Oss - Marieke van der Molen

Bel Marieke van der Molen,
uw advocaat arbeidsrecht

Tel: 073 – 6990050

Of stuur een email.

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.