Advocaat arbeidsrecht Berlicum

Bent u op zoek naar een advocaat arbeidsrecht  in de regio Berlicum, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Zowel werkgevers als werknemers kunnen bij mij terecht voor al hun vragen met betrekking tot het arbeidsrecht. Vanuit mijn kantoor in Vinkel richt ik mij op de regio Berlicum.

Arbeidsrecht en meer

Vaak wordt gedacht dat je bij een advocaat arbeidsrecht alleen terecht kunt in het geval dat er sprake is van ontslag of een dreigend ontslag. Uiteraard kunt u in die gevallen bij mij terecht en kan ik u daar bij helpen. Het arbeidsrecht omvat echter veel meer onderwerpen, waarvoor u bij mij terecht kunt. daarbij kan gedacht worden aan onder meer vragen omtrent vakantiedagen, proeftijd, de eisen die zijn gesteld aan arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd en een concurrentiebeding. Een arbeidsrelatie is steeds in beweging en er kunnen zich altijd onvoorziene situaties voordoen. Zoals bijvoorbeeld ziekte of een wijziging van de toepasselijke wet- en regelgeving. In al die situaties is een zorgvuldige aanpak vereist. Door tijdig deskundig advies in te winnen kunnen veel problemen worden voorkomen.

Tijdig advies vragen

Op het moment dat een arbeidsrelatie tussen een werkgever en een werknemer niet meer soepel verloopt, kan de relatie onder druk komen te staan. In dat geval rijst vaak de vraag wat moet ik nu doen en wat moet ik vooral niet doen.

Ook in dat soort situaties help ik u graag. Vaak kan in een eerste advies gesprek al veel duidelijkheid worden gegeven en kunnen daarmee al veel zorgen worden weggenomen.

Persoonlijk contact en laagdrempelig

Om een goed advies te kunnen geven is het van belang om te weten wat er speelt. Om die reden vind ik het van belang om een goed persoonlijk contact te hebben met mijn opdrachtgevers. Daarnaast wil ik de drempel tot het vragen van advies zo laag mogelijk maken. Dit doe ik door geheel vrijblijvend en kosteloos een eerste adviesgesprek aan te bieden. Tijdens dit gesprek kan nader worden ingegaan op de feiten en kan ik een inschatting maken van uw juridische positie en de eventueel te nemen vervolgstappen.

Aan werkgevers bied ik daarnaast de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Op die manier kunnen eenvoudige juridische vragen over praktische personeelsaangelegenheden onbeperkt worden gesteld tegen geringe kosten.

Advocaat arbeidsrecht voor werkgevers en werknemers

Als arbeidsrechtadvocaat in de regio Berlicum richt ik mij zowel op werkgevers als werknemers. Door zowel werkgevers als werknemers bij te staan kan ik een goede inschatting maken van de wederzijdse belangen. Dit helpt om tot een goede praktische oplossing te komen.

Een vraag over uw arbeidsverhouding

Wilt u meer weten over uw positie of wilt u advies hebben wat u in een bepaalde situatie moet doen. Of heeft u een andere vraag over uw arbeidsrelatie. Aarzel dan niet en neem dan gerust contact met mij op. U kunt dit doen door mij te bellen op 073 699 0050 of door een email te sturen naar info@vandermolenadvocatuur.nl.

Als advocaat arbeidsrecht Berlicum richt ik mij op de regio Oss, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen

Advocaat - Marieke van der Molen

Bel Marieke van der Molen

Uw advocaat arbeidsrecht

Tel : 073 699 0050

of stuur een email

contact

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.