Advocaat Arbeidsrecht Den Bosch

Als advocaat arbeidsrecht in de regio Den Bosch adviseer ik zowel werkgevers als werknemers. Voor alle vragen die mijn opdrachtgevers in de regio Den Bosch hebben op het gebied van het arbeidsrecht kunnen zij bij mij terecht. Vanuit mijn kantoor in Vinkel, richt ik mij op de regio Den Bosch.

Arbeidsrecht, niet alleen voor ontslag

Vragen op het gebied van arbeidsrecht omvatten meer dan alleen het beëindigen van een arbeidsrelatie.  Het arbeidsrecht kent vele verschillende onderwerpen, die aan bod kunnen komen in een arbeidsrelatie. Zo zullen de gemaakte afspraken tussen een werkgever en een werknemer op een goede wijze vastgelegd dienen te worden in een arbeidsovereenkomst. Kunnen er vragen zijn over de interpretatie van de CAO of gewijzigde / geldende wetgeving. Verder kunnen er zich onvoorziene omstandigheden voordoen die maken dat daarop ingespeeld dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan een werknemer die arbeidsongeschikt wordt of een werknemer die niet voldoende functioneert.

Al deze vragen en situaties verlangen een zorgvuldige en deskundige aanpak. Door tijdig advies in te winnen kunnen veel problemen vaak worden voorkomen.

Persoonlijke aandacht voor u arbeidsrelatie

Hebt u het idee dat de samenwerking met uw werkgever of werknemer niet soepel verloopt of heeft u vragen over uw arbeidsrelatie. Aarzel dat niet om contact met mij opnemen. Soms kan een enkel telefoontje u al helpen.

Een goed persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Om tot een goede oplossing te kunnen komen is het van groot belang om de situatie te kennen en de argumenten te weten. Op die manier kan het beste resultaat worden behaald.

Advies voor een ieder

Als advocaat arbeidsrecht adviseer ik zowel werkgevers als werknemers. Door beide partijen bij te staan, kan ik mij goed inleven in de belangen die over en weer spelen. Dat maakt dat ik snel tot een goede oplossing kan komen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Om de drempel voor het vragen van advies op het gebied van arbeidsrecht zo laag mogelijk te maken, bied ik een vrijblijvend eerste adviesgesprek aan. In dit gesprek bespreek ik de details van de zaak en maak ik een inschatting van de juridische positie en eventuele mogelijke vervolgstappen.

Werkgevers kunnen daarnaast ook  gebruik maken van de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Werkgevers kunnen op die manier tegen geringe kosten onbeperkt advies  vragen over alle praktische personeelsaangelegenheden.

Verdere vragen over uw arbeidsrelatie

Mocht u een vraag hebben over uw arbeidsrelatie, wilt u weten wat uw positie is of wenst u een advies. Neem dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch op 073 699 0055 of per email via info@vandermolenadvocatuur.nl.

Als advocaat arbeidsrecht Den Bosch richt ik mij op de regio Oss, Den Bosch. Nijmegen, Eindhoven en Tilburg.

Advocaat arbeidsrecht Den Bosch - Marieke van der Molen

Bel Marieke van der Molen,
uw advocaat arbeidsrecht Den Bosch.

Tel: 073 – 6990050

Of stuur een email.

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.