Advocaat Arbeidsrecht Veghel

Als advocaat arbeidsrecht in de regio Veghel werk ik voor zowel werkgevers als voor werknemers. Ik geef advies aan mijn opdrachtgevers en ondersteun hen bij alle vragen die zich voordoen op het gebied van het arbeidsrecht. Vanuit mijn kantoor in Vinkel, richt ik mij op de regio Veghel.

Arbeidsrecht omvat meer dan u denkt

Als advocaat arbeidsrecht ben ik zeker niet alleen bezig met ontslagtrajecten of het oplossen van conflicten. Het arbeidsrecht is veel breder en kent een grote diversiteit aan onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan verzuimbegeleiding, verbetertrajecten of het geven van advies over de (gewijzigde) wetgeving en de interpretatie van de CAO. De grote verscheidenheid aan onderwerpen die het arbeidsrecht kent vereist een zorgvuldige en deskundige aanpak. Het voorkomen dat een situatie escaleert is per slot van rekening voor alle partijen uiteindelijk het best.

Door tijdig advies te vragen kunnen veel problemen worden voorkomen of eenvoudig worden opgelost.

Ook in het arbeidsrecht is voorkomen beter dan genezen

Wanneer de samenwerking tussen een werkgever en een werknemer anders loopt dan gedacht, kan de relatie onder druk komen te staan. De vraag rijst dan al gauw wat kan ik doen en wat moet ik doen? En wat moet ik vooral niet doen.

Bij dit soort vragen bied ik graag een helpende hand. Vaak geeft een eerste adviesgesprek in zo’n geval al veel opheldering, waarmee een deel van de zorgen en soms alle zorgen weggenomen kunnen worden.

Persoonlijke en deskundige aandacht voor het arbeidsrecht

Weten wat er speelt en welke belangen er meespelen is van groot belang om tot de beste oplossing te komen. Om die reden vind ik het belangrijk om een goed persoonlijk contact te hebben met mijn opdrachtgevers. Het vinden van een praktische oplossing heeft mijn voorkeur, maar waar nodig zet ik alle beschikbare rechtsmiddelen in om tot een goede oplossing te komen.

Arbeidsrecht voor iedereen

Als advocaat arbeidsrecht in de regio Veghel werk ik zowel voor werkgevers als voor werknemers. Door op te treden als adviseur van beide partijen kan ik me goed inleven in de belangen die over en weer spelen. Die ervaring zorgt ervoor dat snel tot een goede oplossing kan worden gekomen.

Laagdrempelig – vrijblijvend gesprek

De drempel tot het vragen van advies wil ik zo laag mogelijk maken. Om die reden bied ik kosteloos een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek ga ik met u nader in op de feiten van de zaak en maak ik een inschatting van uw juridische positie en de eventueel te nemen vervolgstappen.

Werkgevers bied ik daarnaast de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Met zo’n abonnement kunnen werkgevers tegen zeer lage kosten onbeperkt advies vragen over alle praktische zaken omtrent hun personeel.

Heeft u een vraag over uw arbeidsverhouding

Wanneer u meer wilt weten over uw positie, wilt weten wat u in uw situatie moet doen of wanneer u een advies wilt hebben . Kortom wanneer u een vraag hebt over uw arbeidsrelatie. Aarzel dan niet en neem dan gerust contact met mij op. U kunt dit doen door mij te bellen op 073 699 0050 of door een email te sturen naar info@vandermolenadvocatuur.nl.

Als advocaat arbeidsrecht Veghel richt ik mij op de regio Oss, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen

Advocaat arbeidsrecht Oss - Marieke van der Molen

Bel Marieke van der Molen,
uw advocaat arbeidsrecht Veghel.

Tel: 073 – 6990050

Of stuur een email.

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.