Over mij, uw advocaat

De rode draad in de carrière van Marieke is haar passie voor de relatie tussen werkgevers en werknemers.

Na haar studie rechten in Nijmegen begon zij in 2000 als bedrijfsjurist bij een internationaal transportbedrijf. Hier deed zij ervaring op in een heel breed spectrum van onderwerpen met een relatie tot het arbeidsrecht. Reorganisaties, onderhandelingen met vakbonden, ondernemingsraden, individuele ontslagzaken en complex ziekteverzuim.

Aangezien het als bedrijfsjurist niet mogelijk is om in alle gevallen zelf een oplossing te vinden voor de gerezen problemen, maar samengewerkt dient te worden met een advocaat. Heeft Marieke in 2006 besloten om haar ambitie te volgen en de overstap naar de advocatuur te maken.

Als advocaat heeft Marieke zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in de arbeidsverhoudingen tussen werkgevers en werknemers en tussen overheidswerkgevers en ambtenaren.

In haar loopbaan heeft Marieke als cliënt met advocaten gewerkt en de belangen van werkgevers behartigd. Als advocaat heeft zij zowel de belangen van werkgevers als van werknemers behartigd. Door deze brede ervaring kan zij zich goed inleven in de belangen van alle partijen. Dit helpt haar om snel tot een oplossing te kunnen komen.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen, neem vrijblijvend contact op.

Advocaat - Marieke van der Molen

Advocaat, Marieke van der Molen

Met de juiste juridische kennis kan in veel zaken een oplossing gevonden worden zonder hierover een lange juridische procedure te voeren. Waar het namelijk uiteindelijk altijd om gaat is het zo juist mogelijk kunnen inschatten van de juridische haalbaarheid van een standpunt. En van het kunnen overtuigen van de betrokken partijen van deze haalbaarheid.

Het vinden van een oplossing in overleg heeft bij Marieke de voorkeur. Mocht het niet mogelijk zijn om met de betrokken partijen tot een oplossing te komen, dan zal door Marieke uiteraard de gang naar de rechtbank worden bewandeld en zullen alle juridische middelen worden ingezet om voor u het gewenste resultaat te behalen.

Het vinden van een voor alle partijen aanvaardbare oplossing, waarbij het belang van haar cliënt ten alle tijden voorop staat, dat is waar Marieke haar passie uithaalt. Eén specialisatie: arbeidsverhoudingen.  En daar alles uithalen wat er in zit.

Ik ben uw advocaat in de regio Oss, Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven