Advocaat arbeidsrecht Rosmalen

Als advocaat arbeidsrecht werk ik zowel voor werkgevers als voor werknemers. Mijn opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor advies en ondersteuning voor alle vragen rondom het arbeidsrecht. Vanuit mijn kantoor in Vinkel richt ik mij op de regio Rosmalen.

Vragen rondom arbeidsrecht

U kunt voor al uw vragen rondom het arbeidsrecht bij mij terecht kunt. Maar waar moet u in dat geval nou aan denken. Het arbeidsrecht kent een grote diversiteit aan onderwerpen en omvat meer dan het beëindigen van een arbeidsrelatie alleen. uiteraard kunt u in het geval een arbeidsrelatie wordt beëindigd bij mij terecht. Maar ook in andere situaties, zoals de navolgende help ik u graag. Op het moment dat Zo is het belangrijk dat op het moment dat er een arbeidsrelatie wordt aangegaan, is het van belang dat de gemaakte afspraken goed zijn verwoord in een arbeidsovereenkomst. Gedurende een arbeidsrelatie kunnen er zich voorts allerlei onvoorziene omstandigheden voordoen, die om een adequate aanpak vragen. Denk hier bijvoorbeeld aan de situatie dat een werknemer ziek wordt of wanneer het functioneren achterblijft bij de verwachtingen. In die gevallen zal er een zorgvuldig ziektetraject dan wel een verbetertraject doorlopen dienen te worden. Daarnaast kan de wet of regelgeving wijzigen, waardoor er een advies nodig is over bijvoorbeeld de uitleg van de wet of de CAO. In al deze situaties is een zorgvuldige aanpak vereist en is het van belang om op tijd deskundig advies te vragen, zodat veel problemen op voorhand kunnen worden voorkomen.

Laagdrempelig

Om de drempel voor het vragen van advies zo laag mogelijk te houden, bied ik iedereen geheel vrijblijvend een eerste adviesgesprek aan. In dit gesprek kunnen de details van de zaak worden besproken en kan er een inschatting worden gemaakt van uw juridisch positie en of het noodzakelijk is dat er vervolgstappen worden genomen.

Werkgevers bied ik daarnaast nog de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Met een juridisch abonnement kan onbeperkt eenvoudig juridisch advies worden gevraagd over praktische personeelsaangelegenheden tegen geringe kosten.

Ook voor u

Als advocaat arbeidsrecht in de regio Rosmalen sta ik zowel werkgevers als werknemers bij. Doordat ik voor beide partijen optreed kan ik een goede inschatting maken van de belangen die over en weer spelen. Dit helpt vaak om tot een goede en praktische oplossing te komen.

Vragen over uw arbeidsverhouding

Wilt u meer weten over uw positie, vraagt u zich af wat u in uw situatie zou moeten doen of heeft u advies nodig. Of te wel heeft u een vraag over uw arbeidsverhouding, aarzel dan niet om die vraag te stellen en neem gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch op 073 699 0050 of door een email te sturen naar info@vandermolenadvocatuur.nl.

Als advocaat arbeidsrecht rosmalen richt ik mij op de regio Oss, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Nijmegen

Advocaat - Marieke van der Molen

Bel Marieke van der Molen

Uw advocaat arbeidsrecht

Tel.: 073 699 0050

of stuur een email.

contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.