Advocaat arbeidsrecht Heesch

Als advocaat arbeidsrecht sta ik werkgevers en werknemers bij in de regio Heesch. Mijn opdrachtgevers kunnen bij mij terecht voor alle vragen die zij hebben over het arbeidsrecht. Vanuit mijn kantoor in Vinkel richt ik mij op de regio Heesch.

Arbeidsrecht en meer

U kunt voor al uw vragen over het arbeidsrecht bij mij terecht. Dit betekent dat u niet alleen met vragen over ontslag bij mij terecht kunt. Het arbeidsrecht omvat veel meer dan dat. Gedurende een arbeidsrelatie kunnen er zich immers vele wijzigingen voordoen die al dan niet vooraf waren te voorzien. Zo kan de wet gewijzigd worden, waardoor eerder gemaakte afspraken niet langer meer toelaatbaar zijn. Maar het kan ook gebeuren dat er sprake is van ziekte of dat een verbetertraject nodig is, omdat het functioneren achter blijft.  Al deze situaties vragen om een deskundige en zorgvuldige aanpak. Op die manier kunnen veel problemen worden voorkomen.

Persoonlijke aandacht en contact

Om voor u tot de beste oplossing te komen, vind ik een goed persoonlijk contact erg belangrijk. Alleen op die manier kan er een goed inzicht worden verkregen in de situatie om zo  tot de beste oplossing voor u te komen.

Praktisch en flexibel

Van der Molen advocatuur kenmerkt zich door een praktische werkwijze, waarbij het belang van de klant altijd centraal staat. Ook buiten kantooruren kunt u bij mij met uw vragen terecht.

Laagdrempelig

Om de drempel voor het vragen van een advies zo laag mogelijk te houden, hanteer ik een vrijblijvend en kosteloos eerste adviesgesprek. Op die wijze kan op een eenvoudige wijze inzicht worden verkregen in de situatie en duidelijkheid worden verkregen of vervolgstappen noodzakelijk zijn.

Aan werkgevers bied ik daarnaast de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Op die manier hebben werkgevers de mogelijkheid om tegen geringe kosten onbeperkt juridisch advies te vragen over alle praktische personeelsaangelegenheden.

Vragen over uw arbeidsrelatie?

Heeft u  vragen over uw arbeidsrelatie of over de arbeidsrelatie met een van uw werknemers neem dan gerust contact met mij op. Dit kan telefonisch op 073 699 0055 of per email via info@vandermolenadvocatuur.nl. Ik help u graag.

Als advocaat arbeidsrecht Heesch richt ik mij op de regio Oss, Den Bosch. Nijmegen, Eindhoven en Tilburg.

Advocaat - Marieke van der Molen

Bel Marieke van der Molen

Uw advocaat arbeidsrecht

Tel.: 073 699 0050

of stuur een email.

contactformulier

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.