Juridisch abonnement

Van der Molen advocatuur biedt werkgevers de mogelijkheid van een juridisch abonnement. Met een juridisch abonnement kan een werkgever onbeperkt telefonisch of per email advies inwinnen over juridische vragen met betrekking tot de arbeidsverhouding van zijn werknemers.  Een juridisch abonnement maakt dat een werkgever op een hele laagdrempelige manier de beschikking heeft over zijn “eigen” bedrijfsjurist en eenvoudig toegang heeft tot alle relevante en actuele kennis.

Waarom een  juridisch abonnement

Een juridisch abonnement biedt een werkgever vele voordelen.

  • Zo kan er beschikt worden over een “eigen” specialist. Door directe toegang tot deze specialist kan snel antwoord worden verkregen op alle dagelijks voorkomende vragen.
  • De arbeidsrecht specialist kent de onderneming en geeft pro-actief informatie over relevante wijzigingen in de wet- en regelgeving.
  • Bij een meningsverschil met een werknemer of een externe instantie kan er direct geschakeld worden met een advocaat die de onderneming kent en daarmee een voorsprong heeft. Op die wijze kan er sneller en goedkoper worden gewerkt.
  • Een aantrekkelijk tarief voor de inzet van een advocaat.

Wat houdt een juridisch abonnement in?

Met een juridisch abonnement wordt het navolgende aangeboden:

  1. Kosteloos advies en ondersteuning bij juridische vragen via de telefoon of per email;
  2. Controleren van correspondentie en andere juridische documenten;
  3. Een korting van 15% op het normale basistarief.

Voorwaarden van een juridisch abonnement

Een juridisch abonnement wordt aangeboden in de vorm van een jaarcontract. De minimale looptijd bedraagt één jaar en het abonnement is tot één maand voor het einde van de looptijd op te zeggen.

De kosten van een juridisch abonnement zijn afhankelijk van het aantal werknemers in een onderneming.

Interesse in een juridisch abonnement?

Heeft u interesse in een juridisch abonnement of vraagt u zich af of een juridisch abonnement iets voor uw onderneming is? Neem dan gerust contact met mij op. U kunt mij bellen op 073 699 0050 of een email sturen naar info@vandermolenadvocatuur.nl

Juridisch abonnement bij Van der Molen Advocatuur

Marieke van der Molen

Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.